Technisch tekenaar gezocht?

Vind jouw bouwkundig tekenaar, grafisch ontwerper en meer voor ieder project!

Direct een Vrijblijvende Offerte

Technische studenten inzetbaar als:

iconen 01SketchUp Tekenaar

Gebouwen, Plattegronden

iconen 02Revit Tekenaar

Building Information Modelling

iconen 05SolidWorks Tekenaar

PhotoWorks, Simulaties

iconen 06Adobe Tekenaar

Photoshop, Illustrator

iconen 07Rhinoceros Tekenaar

Grasshopper

iconen 08Inventor Tekenaar

Product Design

iconen 03Vectorworks Tekenaar

Architectuur en Interieur

Wat de student kan doen

Technisch tekenaar student inhuren concept 3Dmodel scaled

Concept naar 3D Model

Een schets of nog een idee in je hoofd; onze technische tekenaars brengen het tot de details in leven met digitale 3D tekeningen. Het kan zijn van een productconcept tot aan een gehele woonwijk.

Technisch tekenaar student inhuren vierkant 1 scaled

Tekening & Plattegrond

Zet jouw concepten om in documentatie voor productie of constructie. Onze tekenaars kunnen concepten in 2D weer te geven, zodat het volgens de bouwkundige of product­fabricage maatstaven klopt.

Junior ingenieur inhuren vierkant 1 scaled

Modelleren met CAD

Met computer-aided design (CAD) kan je ook jouw ontwerp functioneel laten testen. Onze CAD tekenaars kunnen o.a. controleren of alle onderdelen passen en analyseren of het alle natuurkrachten weerstaat.

Technisch tekenaar student real life realisaties scaled

Real-life Realisaties

Laat jouw 3D ontwerpen als echt lijken door ons grafisch talent in te schakelen. Onze grafisch vormgevers kennen de fijne kneepjes van programma’s voor render simulaties en fotobewerkingen.

verbind met onze technisch tekenaars

VIND TECHNISCHE STUDENTEN VAN VELE KWALITEITEN MET ONS HECHTE NETWERK.

vraag jouw offerte aan

Al door ons verbonden

Daarom een Technisch Tekenaar via Xtend

Icoon TandwielPraktische Techneut

Onze tekenaars hebben naast hun technische studie praktische ervaring en passie voor hun vakgebied. Hun ervaring en motivatie maakt de studenten uiterst goed inzetbaar om vele klussen te klaren voor jouw bedrijf.

Icoon KlokSnel Inzetbaar

Het netwerk van Xtend binnen technisch tekenaars is enorm groot. Om deze reden zijn we in staat om snel en op flexibele basis studenten te vinden die je verder kunnen helpen. Dit geldt voor zowel de korte als de lange termijn.

Icons 06Hoge Kwaliteit

Onze technisch tekenaars hebben veel ervaring en leveren hoge kwaliteit. Daarnaast zijn onze studenten communicatief vaardig en kunnen zowel in een team als zelfstandig een meerwaarde zijn voor jouw bedrijf.

Icons GeldAantrekkelijke Tarieven

Wij geloven erin dat je elkaar verder moet helpen. Xtend levert hoge kwaliteit tekenaars tegen scherpe tarieven. Hierdoor is het interessant om een technisch tekenaar in te huren via Xtend, voor elke opdracht.

Weet je niet welke student bij je past?

Ons team staat voor je klaar!

Laat je nummer achter

Case: de xtend student in de praktijk

wnvdm oktober

Anouk over De Bijenkorf

“Op de afdeling Store Design van de Bijenkorf kan ik steeds aan de slag met uiteenlopende en interessante opdrachten. De projecten die aan bod komen zijn allemaal van een andere schaal en bevinden zich ook in verschillende fasen van het proces, wat het voor mij erg leerzaam maakt, want zo leer ik op verschillende vlakken snel nieuwe dingen. Ook vind ik het vooral erg leuk om naast mijn studie Bouwkunde eens te zien wat mijn skills in de praktijk kunnen betekenen en binnen een groot en divers team te mogen werken.”

De Bijenkorf over Anouk

“Anouk is binnen een zeer korte tijd een volwaardig lid van ons design team geworden. Ze heeft zich snel ontwikkeld en dat vinden we knap. Anouk is zelfverzekerd, werkt zelfstandig, is onderzoekend, snel en taakgericht. We nemen eind november al weer afscheid, maar gunnen haar natuurlijk andere mooie uitdagingen.”

Xtend biedt breed talent!