Junior ingenieur nodig?

Vind civiele ingenieurs, maritieme ingenieurs en meer voor ieder project!

Direct een Vrijblijvende Offerte

Technische studenten inzetbaar als:

Icons Ingenieur 02Civiel Ingenieur

Constructieberekening, Infra

Icons Ingenieur 03Maritiem Ingenieur

Offshore, Scheepsbouw

Icons Ingenieur 04Werktuigbouw Ingenieur

Engineering, Mechanisch

Icons Ingenieur 06Logistiek Ingenieur

Processen, Systemen

Icons Ingenieur 01Elektrotechnisch Ingenieur

Robotica, Energie

Icons Ingenieur 05Biotechnisch Ingenieur

Medisch, Chemisch

Icons Ingenieur 08Luchtvaart Ingenieur

Aerodynamica, Structureel

Icons Ingenieur 07Modellering Ingenieur

Data, Python, R, Matlab

Wat de student kan doen

Backend student programmeur

Modelleren

Test jouw concepten met computermodellen. Onze junior ingenieurs hebben een sterke technische basis waarmee ze modellen en berekeningen kunnen maken voor veel toepassingen van constructie, fysica en energie.

pexels energepiccom 159888 scaled e1602859713568

Data Analyse

Data verzamelen was nog nooit zo makkelijk, maar de data nuttig maken vergt technische vaardigheid. Onze junior ingenieurs hebben een fantastisch oog voor het analyseren van data en het vinden van nuttige inzichten.

Junior 2 scaled

Technisch Assistent

Ondersteuning voor technische en wetenschappelijke projecten vind je bij onze studenten. De junior ingenieur is goed in kennis opnemen en wordt snel deel van jouw team. Met hun sterke basis kunnen ze aan de slag in vele sectoren.

Junior 4 scaled

Project Consultant

Als je de kennis niet in huis hebt voor een nieuw project, denk dan niet aan een consultancy, neem je eigen studenten adviseur aan! Met een analytische kijk kunnen onze studenten jouw concept technisch haalbaar maken.

verbind met onze junior ingenieurs

VIND TECHNISCHE STUDENTEN VAN VELE KWALITEITEN MET ONS HECHTE NETWERK.

vraag jouw offerte aan

Al door ons verbonden

Daarom een Junior Ingenieur via Xtend

Icons veiligHoogopgeleid

Onze junior ingenieurs bevinden zich veelal in de masterfase van hun studie. Op deze manier kunnen ze de kennis verkregen in de collegebanken direct toepassen bij jouw bedrijf. Ze maken al snel impact voor jouw bedrijf.

Icoon KlokSnel Ingewerkt

Onze studenten zitten vol met levenslust en willen hun energie kwijt in het bedrijfsleven. Klaar om alles te geven én nieuwe vaardigheden te leren. Geef jouw organisatie een boost door een enthousiasteling in te huren!

Icoon ZoekenFrisse Blik

De technische student is getraind in het stellen van vragen. Doordat onze studenten nog niet zijn vastgeroest in een patroon, kunnen zij een verrassend blik werpen op een organisatie. Een slimme keus voor jouw bedrijf!

Icons GeldAantrekkelijke Tarieven

Wij geloven erin dat je elkaar verder moet helpen. Op basis hiervan baseert Xtend haar tarieven. Door middel van inwerktarieven, kan zowel het bedrijf als student op een financieel aantrekkelijke manier kijken of er een match is.

Weet je niet welke student bij je past?

Ons team staat voor je klaar!

Laat je nummer achter

Case: de xtend student in de praktijk

Xtend werknemer van de maand

Nicolaas en Pieter over
Flower Turbines

In februari is Nicolaas via Xtend gestart bij Flower Turbines en wordt sinds april versterkt door Pieter. Waar we als electrical engineer beiden veel elektrotechnisch gericht werk verwachtten, bleek al snel dat we veel meer op ons bordje kregen. Dat maakt werken bij Flower Turbines juist zo leuk! De lading verantwoordelijkheid en variatie aan taken zorgt ervoor dat we beiden hard groeien. Werken bij een startup zoals Flower Turbines brengt nog meer met zich mee: van al je werk zie je heel direct resultaat en help je mee aan een snelle groei van het bedrijf. Mooi om te zien waar we de afgelopen maanden al zijn gekomen en benieuwd wat de toekomst gaat brengen!

Flower Turbines over
Nicolaas en Pieter

Werken in een start-up is dynamisch en onvoorspelbaar. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. In het team van Flower Turbines waarderen we daarom heldere communicatie en creatief denkvermogen. Nicolaas en Pieter vormen een belangrijk deel van ons team. Ze werken samen met de projectmanager en leveren oplossingen voor de elektronische onderdelen. Daarnaast zijn het prettige collega’s, die met humor en een goed humeur op kantoor komen.

Xtend biedt breed talent!