De schakel tussen student en opdrachtgever!

Al sinds 1997 bieden wij dé kracht van Delft en vinden voor ieder uitdagend project altijd de meest geschikte student.

Onze kracht

Xtend heeft een ruim aanbod van studenten door ons uitgebreide netwerk binnen verschillende faculteiten en studie- en studentenverenigingen. Wij kennen onze studenten vaak persoonlijk en zijn daardoor in staat om aan de hand van uw specifieke wensen en eisen geschikte studenten aan te dragen.

Continuïteit

Doordat elk jaar slechts een vennoot toe- en aftreedt blijft de kennis binnen de onderneming en is iedere vennoot ten minste twee-en-een-half jaar beschikbaar zodat een sterke band wordt opgebouwd tussen vennoten, opdrachtgevers en studenten.

Betrokkenheid

Xtend blinkt uit in een grote betrokkenheid bij haar opdrachtgevers. Met een vaste contactpersoon binnen Xtend, die altijd bereikbaar is en bovenop zijn project zit, wordt een directe, flexibele en prettige samenwerking gegarandeerd.

Groeitraject

Wij willen dat er voor elke student een groeitraject mogelijk is. Dit doen wij door uitdagingen te matchen aan de verschillende studie fases. Van eerstejaars tot eind bachelor, master of afstuderende studenten; in elke fase bieden wij de mogelijkheid om je als student te ontwikkelen en ontplooien.

Meer weten?

Hieronder staan de contactgegevens van de vennoten die op dit moment Xtend vormen.

Neem contact op
Tijmen Mulder

Managing partner
Digitale held – Frisse blik – Analist
06-51998558
tijmen.mulder@xtend.nl

Lex Heunks

Managing partner
Visionair – Management – Innovatie
06-57377518
lex.heunks@xtend.nl

Job Schepers

Managing partner
Financiën – Frisse blik – Acquisite
06-31351345
job.schepers@xtend.nl

Stijn Mijnster

Managing partner
Data visualisatie – Online marketing
06-40248803
stijn.mijnster@xtend.nl

Hugo van Leeuwen

Financieel administrateur
Verloning – financiële administratie
06-38258240
hugo.vanleeuwen@xtend.nl

Nog niet overtuigd?

Hieronder vindt u meer informatie over de certificeringen die Xtend mag dragen. Wij hebben verstand van zaken en laten u niet in de steek.

Certificering

Xtend is lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen en wij volgen de ABU-CAO. Tevens voldoen wij aan de eisen van de NEN 4400-1 waardoor wij opgenomen zijn in het register normering arbeid. Daarnaast hebben wij studenten met een VCA-certificering.

SNA-keurmerk

Ondernemingen die het SNA-keurmerk mogen voeren, moeten voldoen aan de gestelde eisen in de NEN 4400 norm. Deze norm is ontwikkeld voor Nederlandse (NEN 4400-1) en buitenlandse ondernemingen die zich op de Nederlandse markt begeven (NEN 4400-2) en die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. De ondernemingen in het register van SNA worden periodiek gecontroleerd en alleen opgenomen als zij voldoen aan de gestelde eisen. De NEN 4400-1-certificering bevestigt dat Xtend een bonafide bedrijf is, goed georganiseerd is en voldoet aan de eisen. Door deze certificering hebben klanten de zekerheid dat zij bij een samenwerking met Xtend zo min mogelijk financieel risico lopen. Het stelt eisen aan personeelsadministratie, loonadministratie en financiële administratie.

Een snelle vraag?

Vul je nummer in en wij bellen je terug.

Laat je nummer achter